wat te doen als je honderd kilo kroketten van je eigen recept wint

Waar te koop?

Amsterdam

De halloumikroketten zijn verkrijgbaar bij Dr. Pieper, luxe snackbar in de Kinkerstraat 142H, Amsterdam. Ook bezorging via Foodora.

Als je de kroketten op het menu van je restaurant of café wil zetten, dan kan dat. Mail mij op thea@halloumikroketten.nl of bel/sms/whatsapp naar 06-24663039 en ik kom er een paar langsbrengen om te proberen.

Mercatormarkt

De Mercatormarkt, vier keer per jaar op het Mercatorplein in Amsterdam-West, is een sympathieke mengeling van buurtbraderie en foodmarkt. Ik sta er op 7 april, 7 juli en 29 september met mijn kroketten. Kom proeven! Zie Facebook voor de details.

Per doos bestellen

Hier kun je de halloumikroketten per doos bestellen voor 25 euro per doos (32 stuks), of 13 euro per halve doos (16 stuks). Inclusief bezorging door mijzelf.

Alle online bestellingen worden afgeleverd in een geïsoleerde tas, die er gegarandeerd voor zorgt dat de inhoud bevroren blijft tot aankomst. Adressen in Amsterdam zijn sowieso mogelijk, stuur even een mailtje voor adressen daar (niet al te ver) buiten. Na je bestelling neem ik contact met je op over de bezorging. Je betaalt pas bij aflevering en zit tot die tijd nergens aan vast.

Bestelformulier

Voor een bevestiging van de bestelling
Om tijd en locatie van de bezorging af te spreken.
Vul hier het aantal dozen in. 25 euro per doos van 32 stuks.
Betaal je contant, dan graag gepast betalen bij aflevering.
Eens in de twee, drie weken stuur ik een e-mail met nieuws over de kroketten en de nieuwste blogposts.

Dank je wel voor je bestelling! Ik gebruik je gegevens alleen voor deze bestelling en eventueel de nieuwsbrief. Je krijgt een e-mail ter bevestiging en ik neem contact met je op over dag en tijd van de bezorging.